TV-aksjonen 2023

Årets aksjon går til Redd barna sitt arbeid med å hjelpe barn som er ramma av krig og konflikt. Aksjonen går av stabelen sundag 22. oktober.

Vi har to opne arrangement i Vang i høve aksjonen:

Aktivitetsdag, fredag 13. oktober kl 10-12 utanfor VBU

Bli med å leike for TV-aksjon! Frivilligsentralen, BUA og SFO inviterer til leik og moro med disc-golf, kubb, slakkline, slengtau, hoppetau og kjempemikado. Vi byr på pølser i brød, saft og kaffi. Alle er velkomne, kom gjerne ungar og vaksne saman!

Temakveld, onsdag 18. oktober kl 19 på Vang folkebibliotek

450 millionar barn veks opp i krig og konflikt, og det har aldri vore så mange barn på flukt i verda som i dag. Vi har alle vore barn, og vi veit at det ikkje er slik ein barndom skal være. For barn er først og fremst barn. Ikkje krigens barn. Ikkje flyktningbarn. Men barn med eigne tankar, følelsar og fantasi. Velkomen til temakveld for å høyre meir om kva årets aksjon handlar om.

I tillegg blir det ringedugnad onsdag 18. oktober kl 12-14, for næringslivet i heile Valdres.

Vil du engasjere deg?

Bli bøssebærar! Bli med på årets viktigaste sundagstur <3 Registrer deg på tvaksjonen.no eller kontakt frivilligsentralen@vang.kommune.no // 46 81 64 73

Arranger vaffellunsj på arbeidsplassen, lag ei digital bøsse på spleis.no, eller finn på noko anna artig. Spør frivilligsentralen om du vil låne t-skjorte eller har idear du vil drøfte. Bruk gjerne #tvaksjonen2023 for deling i sosiale media.

Saman bidreg vi til å la barn leve i fred. Gi dei pusterom til å vere barn. Til å leike og lære i tryggheit. Støtt årets TV-aksjon og hjelp barn som er ramma av krig og konflikt!


Helsing kommunekomitèen

Vidar Eltun, leiar

Dag Inge Bruflot, næringskontakt

Ola Erik Heen, skulekontakt

Iryna Medvid, fagkontakt

Marte Tangen, koordinator

2024 © Vang frivilligsentral